Informatie en contact

Wil je een afspraak maken? Of heb je vragen en wil je meer informatie over behandelmogelijkheden, aanmelding of de kosten? Neem dan contact met Kirsten op. Dit kan via telefoon, mail of door onderstaand contactformulier in te vullen. Je ontvangt dan snel reactie.

De praktijkruimte in Sint Pancras

De praktijkruimte van De Goede Strijd is in Sint Pancras (vlakbij Alkmaar, Heerhugowaard en Broek op Langedijk). De praktijkruimte is gelijkvloers en beschikt over een wachtkamer, sanitaire voorzieningen en een ruime spreekkamer. Door een sfeervolle, huiselijke aankleding, veel daglicht en weinig omgevingsgeluiden is het een prettige plek om te zijn. De praktijk ligt aan de rand van het dorp en is goed bereikbaar per auto en fiets.

Praktijk in Wormerveer

Kirsten werkt 1 tot 2 dagen per week in Wormerveer. Deze locatie ligt centraal en is goed bereikbaar met auto, fiets, trein en bus. De praktijk heeft meerdere faciliteiten en is op de eerste etage (er is een lift). 

Beeldbellen

Je kunt Kirsten ook spreken via (beeld)bellen. Hierdoor is het mogelijk om af te spreken ondanks de maatregelen rond corona, als je in de risicogroep zit, maar ook als je verder weg woont of moeilijk naar de praktijk kun komen. Vraag Kirsten gerust naar de mogelijkheden.

Openingstijden en adres

Kirsten werkt op doordeweekse dagen tussen 10.00 en 17.00 uur. 

Het adres is:

Koningsspil 5, 1834 TG Sint Pancras

Telefoon: 06- 408 44 304

Email: kirsten@degoedestrijd.nl

Contactformulier

Please reload