De Goede Strijd

Kirsten begeleidt jou als psychologe naar meer vrede, vreugde en vrijheid. Ze helpt jou graag om jezelf te gaan zien zoals God je ziet en jouw bestemming te ontdekken. Kirsten spreekt waarheid in jouw leven, zodat de leugens van de duivel omver gehaald worden en je af kunt rekenen met oude gedachten- en gedragspatronen.

De focus is niet alleen op jouw huidige situatie, ze gaat dieper en geeft inzicht in de wortel van je problemen om hiermee af te rekenen. Kirsten gebruikt hierbij haar psychologische vaardigheden en de wijsheid die God haar geeft.

Locatie

Kirsten werkt op twee locaties, zowel in haar woonplaats Sint Pancras als in Zaandam.

Sint Pancras Dit is een dorp vlakbij Alkmaar en Heerhugowaard. Kirsten heeft een praktijkruimte aan huis. De praktijkruimte is gelijkvloers en beschikt over een wachtkamer, sanitaire voorzieningen en een ruime spreekkamer. Door een sfeervolle, huiselijke aankleding, veel daglicht en weinig omgevingsgeluiden is het een prettige plek om te zijn. De praktijk ligt aan de rand van het dorp en is goed bereikbaar met de auto en fiets.

Zaandam Dit is een dorp in de Zaanstreek waar Kirsten 1 of 2 dagen in de week werkt. Ze werkt hier in de praktijkruimte van Praktijk Ezra. Deze locatie is goed bereikbaar met trein, auto en fiets. Het is een prettige praktijk met wachtruimte, verschillende spreekruimtes en genoeg voorzieningen.

Meer informatie behandeling via Praktijk Ezra Sinds november 2018 werkt Kirsten samen met Praktijk Ezra. Zorgtrajecten worden hier in de basisverzekering vergoed. In overleg kunnen we kijken of je hiervoor in aanmerking komt. Een beperking is dat niet alle zorgverzekeringen behandeling bij Kirsten vergoeden, vraag Kirsten of je hiervoor in aanmerking komt.

Er moet sprake zijn van een DSM diagnose en je hebt een verwijsbrief nodig van je huisarts. De verwijsbrief neem je het eerste gesprek mee en op de brief moet vermeld staan dat je verwezen wordt naar de Basis GGZ. Na afloop declareert Praktijk Ezra het totale bedrag van je behandeling bij je verzekeraar. Je betaalt dan alleen je eigen risico van dit jaar. Lees meer over Praktijk Ezra op de website: www.praktijkezra.nl

Annuleren van je afspraak

Heb je een afspraak gemaakt en wil je deze verzetten? Dat kan. Het is prettig als je ruim op tijd laat weten dat je niet kunt. In overleg met Kirsten kun je de afspraak verzetten of een nieuwe afspraak maken. Wanneer je tot 24 uur van tevoren afzegt is dat kosteloos. Annuleer je de afspraak later, dan wordt er 50% van het standaard tarief in rekening gebracht.

Je hebt een klacht en nu?

In de behandeling streeft Kirsten naar een open en eerlijke relatie. Is er iets waar je niet tevreden over bent, of waarvan je denkt dat ze zich niet aan de beroepscode voor psychologen heeft gehouden? Dan kun je twee dingen doen:

  1. Neem contact op met Kirsten. Ze wil graag naar je luisteren en haar best doen om tot een oplossing te komen.
  2. Kom je er samen met haar niet uit? Dan kun je contact opnemen met het NIP voor het vragen van informatie of het indienen van een klacht. Het NIP heeft een onafhankelijke klachtencommissie.

Ervaringen van cliënten

Vertrouwde sfeer
“Ik kon mijn verhaal goed kwijt en ik voelde me begrepen en bemoedigd. Na een afspraak voelde ik me weer beter, omdat ik mijn verhaal kwijt kon en handvatten kreeg waar ik wat mee kon. Ik vond de sfeer goed en vertrouwd, ik voelde me op mijn gemak. Het voldeed aan mijn verwachting.”

Erg comfortabel
“Ik ben zeer tevreden over de gesprekken en voelde me erg comfortabel. Ik kon alles vertrouwelijk kwijt en durfde volledig open te zijn. Er werd respectvol mee omgegaan. God werd erg in het proces betrokken, wat mij hielp om de waarheid over mezelf te gaan beseffen.”

Op mijn gemak
“De gesprekken zelf vond ik fijn, ik voelde me op mijn gemak bij jou. Ik vond het fijn om in een huiselijke sfeer terecht te komen. Je hebt geen massale ruimte die strak en steriel is. Mailtjes werden door jou snel beantwoord. Het was ook fijn dat er geen wachtlijst was en dat een nieuwe afspraak snel gemaakt kon worden.”

Thuisopdrachten
“De thuisopdrachten hielpen mij om me relaxter te voelen in situaties en ik kan nu beter met situaties omspringen en ze relativeren.”

Gelijkwaardige gesprekken
“Unieke eigenschappen van de praktijk: God centraal, knusse ruimte, gelijkwaardige gesprekken (bijv. niet ouder tegenover kind, maar tussen twee volwassenen).”

Om leren gaan met lastige situaties
“Je hebt me laten zien dat er ook nog iets anders is als negativiteit. Vanuit de therapie heb ik veel informatie gekregen en vragen die ik mezelf kan stellen bij een lastige situatie.”

Dingen beter verwerken
“Ik kon mijn verhaal kwijt en voelde geen remming of druk. Ik heb dingen beter kunnen verwerken doordat ik andere inzichten heb gekregen.”

Spreekt dit jou aan of heb je hier vragen over? Neem gerust contact met Kirsten op.