Christelijke therapie

Kirsten combineert als christelijk therapeut psychologische inzichten met een christelijk perspectief. Naast psychische sleutels zoals je gedachten en gedrag veranderen, krijg je geestelijke sleutels aangereikt als vergeving en identiteit in Christus.

Specialismen: zelfbeeld, burn-out en strijd in je denken

Kirsten heeft als specialismen zelfbeeld, burn-out en strijd in je denken. Op aparte pagina’s kun je lezen hoe ze jou hierbij kan helpen en wat je mag verwachten aan vruchten in je leven. Kirsten werkt veel met individuele gesprekken, maar ze geeft ook workshops. Het mooie van een workshop is dat je met een groep aan een onderwerp werkt, van elkaar kunt leren en dat de kosten per gesprek lager liggen.

Hoogsensitiviteit 

Kirsten leert hooggevoelige mensen beter omgaan met hun hooggevoeligheid. Het komt vaak voor dat mensen met burn-out klachten of negatief zelfbeeld, ook hooggevoelig zijn. Hooggevoelige personen zijn onder andere gevoeliger voor prikkels en ervaren emoties van zichzelf en anderen vaak intensiever. Kirsten kan je helpen om te ontdekken of jij ook hooggevoelig bent en je handvatten geven om je leven hier eventueel op aan te passen. Zelf is Kirsten ook hooggevoelig, ze snapt dus goed wat je ervaart.

Innerlijke genezing 

Zit je vast in oude gedachten- of gedragspatronen? Dan kan een gebed voor innerlijke genezing je vaak verder helpen. Kirsten heeft ervaring met bidden voor (innerlijke) genezing. Samen met God kunnen we van probleem en stap verder naar de oplossing gaan: herstel van lichaam, ziel en geest zodat je meer vrede, vreugde en vrijheid gaat ervaren.

In de praktijk zullen we gesprekken afwisselen met gebedsmomenten. Het is voor het gebed voor innerlijke genezing prettig als je ervaring hebt met het luisteren naar Gods stem.

Vormgeving van de behandeling

Je start met een kennismakingsgesprek waarin je jouw verhaal vertelt en vaak al nieuwe inzichten krijgt. In de gesprekken daarna gaan we dieper in op jouw verhaal, werken we aan klachtvermindering en krijg je praktische handvatten. Je leert nieuwe vaardigheden waarmee je sterker in het heden kunt staan en het verleden achter je kunt laten. We zoeken samen naar de wortel van je problemen en naar welke factoren meespelen in het standhouden van je problemen.

Voor meer resultaat van je behandeling, krijg je handvatten mee om thuis in de praktijk te brengen. Ook helpt een actieve houding door dingen op te schrijven en aan je partner of andere naaste te vertellen. Dit helpt om de handvatten en inzichten eigen maken. De vernieuwing van gedachten en gedrag is een proces dat energie en tijd kost.

Samen met God gaan we van probleem naar de oplossing: herstel van lichaam, ziel en geest zodat je meer vrede, vreugde en vrijheid gaat ervaren.

Als deze werkwijze je aanspreekt, kun je contact met Kirsten opnemen. Bijvoorbeeld om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek.