Informatie en contact

Wil je een afspraak maken? Of heb je vragen en wil je meer informatie over behandelmogelijkheden, aanmelding of de kosten? Neem dan contact met Kirsten op. Dit kan via telefoon, mail of door onderstaand contactformulier in te vullen. Je ontvangt dan snel reactie.

Openingstijden

Kirsten werkt op doordeweekse dagen tijdens kantooruren. Gesprekken op de avond zijn bespreekbaar.

Contactformulier

Locatie

De praktijkruimte

De praktijkruimte van De Goede Strijd is in Sint Pancras (vlakbij Alkmaar). De praktijkruimte is gelijkvloers en beschikt over een wachtkamer, sanitaire voorzieningen en een ruime spreekkamer. Door een sfeervolle, huiselijke aankleding, veel daglicht en weinig omgevingsgeluiden is het een prettige plek om te zijn. De praktijk ligt aan de rand van het dorp en is goed bereikbaar per auto, fiets en OV.

Bereikbaarheid met de auto

De praktijk ligt op een centrale plek, vlakbij Alkmaar, Heerhugowaard en Broek op Langedijk. Er zijn meerdere aanrijdroutes mogelijk. De auto kan op de oprijlaan gezet worden of in de straat de Hondsoor achter de praktijk.

 

Bereikbaarheid met de fiets

De praktijk is ook goed bereikbaar via de fiets. Je komt door het rustieke dorp of door de landerijen, beide een heerlijke aanrijdroute. Er is een fietsenrek op de oprijlaan en bij regen mag je jouw fiets onder het afdak in de tuin zetten.

 

Bereikbaarheid OV

Er is een bus van “Overal” die bij het Kerkplein stopt. Vanaf de halte is het 6 minuten lopen. Kijk voor de actuele tijden op www.9292ov.nl