Informatie en contact

Wil je een afspraak maken? Of heb je vragen en wil je meer informatie over behandelmogelijkheden, aanmelding of de kosten? Voel je dan vrij om contact met Kirsten op te nemen. Dit kan via telefoon, mail of door onderstaand contactformulier in te vullen. 

De praktijkruimte in Sint Pancras

De praktijkruimte van De Goede Strijd is in Sint Pancras (vlakbij Alkmaar, Heerhugowaard en Broek op Langedijk). De praktijkruimte is gelijkvloers en beschikt over een wachtkamer, sanitaire voorzieningen en een ruime spreekkamer. Door een sfeervolle, huiselijke aankleding, veel daglicht en weinig omgevingsgeluiden is het een prettige plek om te zijn. De praktijk ligt aan de rand van het dorp en is goed bereikbaar per auto en fiets.

Praktijk in Zaandam

Kirsten werkt op maandag en dinsdag in een praktijkruimte in Zaandam. Deze praktijk is goed bereikbaar met auto, fiets, trein en bus. De praktijk heeft meerdere faciliteiten en is op de eerste etage (er is een lift). 

Beeldbellen

Je kunt Kirsten ook spreken via (beeld)bellen. Hierdoor is het mogelijk om af te spreken als je verder weg woont of moeilijk naar de praktijk kun komen. Vraag Kirsten gerust naar de mogelijkheden.

Werkdagen en adres

Kirsten werkt op maandag in Zaandam en op dinsdag en vrijdag zowel in Sint Pancras als in Zaandam.  

Het adres van beide locaties:

Koningsspil 5, 1834 TG Sint Pancras

Drielse Wetering 50, Zaandam

Telefoon: 06- 408 44 304

Email: kirsten@degoedestrijd.nl

Contactformulier

Please reload