Tarief gesprekken

Beschrijving Prijs
Kennismakingsgesprek van 45 minuten Gratis
Afspraak van 60 minuten 75,-

Betaling en vergoedingsmogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden voor betaling van je behandeling:

  • Onder bepaalde voorwaarden kan je behandeling via Praktijk Ezra lopen en vergoed worden door de basisverzekering (je betaalt wel je eigen risico).
  • Kirsten bezit het Keurmerk Christelijke Zorg (via www.ikzoekchristelijkehulp.nl) en wordt hierdoor vergoed door Pro Life binnen de aanvullende verzekering. De hoogte van je vergoeding hangt af van je polis. Je hebt dan een verwijsbrief nodig van je huisarts.
  • Je betaalt de afspraken zelf. Dit is van toepassing als je niet in aanmerking komt voor bovengenoemde mogelijkheden of als je de behandeling niet via de zorgverzekering of huisarts wilt laten gaan. Het kan zijn dat je maar 3 tot 5 gesprekken nodig hebt, dan ben je goedkoper uit dan het bedrag van je eigen risico.

Er zijn ook andere opties om tegemoet te komen in je onkosten:

  • Een bijdrage in de onkosten vragen aan je kerk of christelijke gemeente.
  • Een bijdrage in de onkosten vragen aan je werkgever bij burn-out of werk gerelateerde klachten.
  • Mijn tarief is scherp gesteld, omdat ik wil dat therapie toegankelijk is. Mocht je niet in aanmerking komen voor de bovengenoemde opties, kun je met mij overleggen voor een aangepast tarief.

Workshops

Kirsten geeft creatieve workshops waarin je meer in contact komt met je emoties. Op verschillende manieren ga je schilderend en tekenend in beweging komen en je zult merken dat je een stuk innerlijk herstel kunt krijgen en dat je emoties meer gaan stromen als deze vast zitten. Je hebt geen schilder ervaring nodig en hoeft zelf niet erg creatief te zijn.

Ook zijn er plannen om andere workshops te starten. Later volgt hier meer informatie over.

Richtprijs van een workshop inclusief materiaal:
Beschrijving Prijs
Workshop deelname per persoon 50,-

Kirsten komt ook op locatie

De bovenstaande tarieven zijn op basis van gebruik van de praktijkruimte van Kirsten in Sint Pancras of in Zaandam. Het is ook mogelijk dat Kirsten op locatie komt, bijvoorbeeld op een vrouwenweekend of in jouw gemeente. Dan rekent Kirsten extra voor onkosten en reiskosten. Vraag haar naar de mogelijkheden.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met Kirsten op.