Kies jouw behandeling

Kirsten heeft als specialisaties zelfbeeld, burn-out en strijd in je denken. Bij de behandeling kun je kiezen voor individuele gesprekken, een training, een workshop of een combinatie hiervan. Als je kiest voor een pakket van 5 gesprekken of een training krijg je korting.

Hieronder staan de standaard tarieven. Als je door omstandigheden niet kunt betalen, neem dan contact met Kirsten op. Er zijn aangepaste tarieven bespreekbaar.

Gratis kennismakingsgesprek

Wanneer je een eerste (telefoon)gesprek met Kirsten hebt, is dit gratis. Jouw kennismakingsgesprek kan telefonisch of in de praktijk plaatsvinden. Ontdek waar Kirsten jou mee kan helpen en of het klikt. Deel jouw verhaal en ontvang meteen eerste inzichten.

Beschrijving Prijs
Kenningsmakingsgesprek van 45 minuten Gratis

Individuele gesprekken

Beschrijving Prijs
Individuele gesprekken, per gesprek van 60 minuten 75,-
Pakket van 5 gesprekken van 60 minuten 60,- per gesprek Totaalprijs: 300,-
Individuele gesprekken, per gesprek van 90 minuten 90,-
Pakket van 5 gesprekken van 90 minuten 75,- Totaalprijs 375,-

Training “Burn-out voorkomen of herstellen”

In 5 sessies leer je onder andere grenzen stellen, time-management, je passie ontdekken en je valkuilen herkennen. Dit zorgt voor praktische inzichten, gezondere grenzen en leefwijze en klachtvermindering. De training kan gehouden worden bij voldoende aanmeldingen. De training kan ook individueel gevolgd worden.

Beschrijving Prijs
Eén persoon voor 5 keer 375,- Een korting van 75 euro
Twee personen voor 5 keer (prijs per persoon) 325,- Een korting van 125 euro per persoon
Drie personen voor 5 keer (prijs per persoon) 275,- Een korting van 175 euro per persoon

Creatieve workshop

Kirsten geeft creatieve workshops waarin je meer in contact komt met je emoties. Op verschillende manieren ga je schilderend in beweging komen en je zult merken dat je een stuk innerlijk herstel kunt krijgen en dat je emoties meer gaan stromen als deze vast zitten. Je hebt geen schilder ervaring nodig en hoeft zelf niet erg creatief te zijn.

Workshop inclusief materiaal voor 90 minuten:
Beschrijving Prijs
Eén persoon 90,-
Twee personen (prijs per persoon) 80,-
Drie personen (prijs per persoon) 70,-
Workshop inclusief materiaal voor 120 minuten
Beschrijving Prijs
Twee personen (prijs per persoon) 120,-
Drie personen (prijs per persoon) 110,-

Kirsten komt ook op locatie

De bovenstaande tarieven zijn op basis van gebruik van de praktijkruimte van Kirsten in Sint Pancras. Het is ook mogelijk dat Kirsten op locatie komt, bijvoorbeeld op een vrouwenweekend of in jouw gemeente. Dan rekent Kirsten 0,50 euro per kilometer voor onkosten en reiskosten bovenop de tarieven. Vraag haar naar de mogelijkheden.

Vergoeding

Kirsten bezit het Keurmerk Christelijke Zorg (via www.ikzoekchristelijkehulp.nl) en wordt hierdoor vergoed door Pro Life binnen de aanvullende verzekering. Wanneer je een small tot medium polis hebt, wordt tot 250 euro vergoed, heb je een large of extra large polis dan wordt tot 500 euro vergoed. Wanneer je voor de vergoeding in aanmerking wilt komen, heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts.

Sinds november 2018 werkt Kirsten samen met Praktijk Ezra. Zorgtrajecten worden hier in de basisverzekering vergoed. In overleg kunnen we kijken of je hiervoor in aanmerking komt. Het eerste gesprek is dan in Heerhugowaard en je hebt een verwijsbrief nodig van je huisarts. De verwijsbrief neem je het eerste gesprek mee en op de brief moet vermeld staan dat je verwezen wordt naar de Basis GGZ. Tijdens de intake bekijken wij hoeveel gesprekken je ongeveer nodig hebt. Na afloop declareren wij het totale bedrag van je behandeling bij je verzekeraar. Je betaalt dan alleen je eigen risico van dit jaar. Klik hier voor meer informatie of stuur Kirsten een mail.

Er zijn ook andere opties:

  • Je kunt je kerk of christelijke gemeente vragen of zij kunnen bijdragen in de kosten van je begeleiding.
  • Je kunt bij burn-out of werkgerelateerde klachten met je werkgever overleggen of zij bij willen dragen in de kosten van de behandeling. Het scheelt hen in de kosten voor ziektewet of een duurdere coach in te schakelen.
  • Je kunt geld besparen door te kiezen voor de pakketkorting, een training of een workshop.
  • Mijn tarief is scherp gesteld, omdat ik wil dat therapie toegankelijk is. Mocht je niet in aanmerking komen voor de bovengenoemde opties, kun je met mij overleggen voor een aangepast tarief.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met Kirsten op.