Kies jouw behandeling

Kirsten heeft als psycholoog en een brede ervaring. Ze is gespecialiseerd in zelfbeeld, burn-out en strijd in je denken, maar je kunt bij haar ook terecht voor depressieve of angst klachten. Daarnaast biedt ze workshops aan.  Vaak is 3 tot 5 afspraken voldoende, maar als je meer nodig hebt, krijg je vanaf het 6e gesprek 15 euro korting op ieder gesprek.

Hieronder staan de standaard tarieven. Als je door omstandigheden niet kunt betalen, neem dan contact met Kirsten op. Er zijn aangepaste tarieven bespreekbaar.

Gratis kennismakingsgesprek

Het eerste gesprek met Kirsten is gratis. Jouw kennismakingsgesprek kan telefonisch, via beeldbellen of in de praktijk plaatsvinden. Ontdek waar Kirsten jou mee kan helpen en of het klikt. Deel jouw verhaal en ontvang meteen eerste inzichten.

Beschrijving Prijs
Kenningsmakingsgesprek van 45 minuten Gratis

Tarief gesprekken

Beschrijving Prijs
Individuele gesprekken, per gesprek van 60 minuten 75,-
Relatiegesprekken van 60 minuten 85,-
Korting: 
Vanaf het 6e gesprek 60,-

Creatieve workshop

Kirsten geeft creatieve workshops waarin je meer in contact komt met je emoties. Op verschillende manieren ga je schilderend en tekenend in beweging komen en je zult merken dat je een stuk innerlijk herstel kunt krijgen en dat je emoties meer gaan stromen als deze vast zitten. Je hebt geen schilder ervaring nodig en hoeft zelf niet erg creatief te zijn.

Workshop inclusief materiaal voor 90 minuten:
Beschrijving Prijs
Prijs  per persoon 50,-

Kirsten komt ook op locatie

De bovenstaande tarieven zijn op basis van gebruik van de praktijkruimte van Kirsten in Sint Pancras of in Wormerveer. Het is ook mogelijk dat Kirsten op locatie komt, bijvoorbeeld op een vrouwenweekend of in jouw gemeente. Dan rekent Kirsten extra voor onkosten en reiskosten. Vraag haar naar de mogelijkheden.

Vergoeding

Kirsten bezit het Keurmerk Christelijke Zorg (via www.ikzoekchristelijkehulp.nl) en wordt hierdoor vergoed door Pro Life binnen de aanvullende verzekering. Wanneer je een small tot medium polis hebt, wordt tot 250 euro vergoed, heb je een large of extra large polis dan wordt tot 500 euro vergoed. Wanneer je voor de vergoeding in aanmerking wilt komen, heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts.

Sinds november 2018 werkt Kirsten samen met Praktijk Ezra. Zorgtrajecten worden hier in de basisverzekering vergoed. In overleg kunnen we kijken of je hiervoor in aanmerking komt. Er moet sprake zijn van een DSM diagnose en je hebt een verwijsbrief nodig van je huisarts. De verwijsbrief neem je het eerste gesprek mee en op de brief moet vermeld staan dat je verwezen wordt naar de Basis GGZ. Tijdens de intake bekijken wij hoeveel gesprekken je ongeveer nodig hebt. Na afloop declareren wij het totale bedrag van je behandeling bij je verzekeraar. Je betaalt dan alleen je eigen risico van dit jaar. Klik hier voor meer informatie of stuur Kirsten een mail.

Er zijn ook andere opties om tegemoet te komen in je onkosten:

  • Je kunt je kerk of christelijke gemeente vragen of zij kunnen bijdragen in de kosten van je begeleiding.
  • Je kunt bij burn-out of werkgerelateerde klachten met je werkgever overleggen of zij bij willen dragen in de kosten van de behandeling. Het scheelt hen in de kosten voor ziektewet of een duurdere coach in te schakelen.
  • Mijn tarief is scherp gesteld, omdat ik wil dat therapie toegankelijk is. Mocht je niet in aanmerking komen voor de bovengenoemde opties, kun je met mij overleggen voor een aangepast tarief.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met Kirsten op.